Lemvig-Thyborøn på vej mod ligaen

Med en sejr over Vejle er de nordvestjyske håndboldherrer i 1. division tæt på at sikre sig en plads i oprykningsspillet

Drømmen om at spille sig tilbage i håndboldligaen lever for alvor hos herrerne fra Lemvig- Thyborøn. Uden at imponere vandt holdet hjemme 32-28 over Vejle, der er nærmeste forfølger i kampen om en plads i oprykningsspillet.

- Vi er ikke sikre endnu. Men jeg tror, vi har taget lysten fra Vejle til at blive ved med at forfølge chancen for at nå i top-4. Det er et lige så vigtigt signal at sende, som at hente point på kontoen, sagde træner Anders Thomsen efter kampen.

Lemvig lignede fra start det hold, der helst ville vinde den tætte kamp. Knap halvvejs i første halvleg præsterede spillerne koncentreret spil i forsvaret krydret med hurtige kontraer. Det sikrede en føring til hjemmeholdet på 18-12 ved pausen.

I anden halvleg svingede spillet i begge ender af banen. Begge hold lavede mange fejl. Selv om Lemvig på et tidspunkt førte med syv mål, så endte det med en fire-målssejr på 32-28.

Med sejren er holdet nu fem point foran nærmeste bejler til oprykningsspillet.