Lemvig-Thyborøn fik uafgjort mod topholdet Aalborg

Hjemmeholdet udlignede med fem sekunder igen, da det lykkedes at få uafgjort mod ligaens tophold.

Cheftræner Anders Thomsen og Lemvig-Thyborøn kunne glæde sig over et noget uventet point mod ligaens tophold.

Lemvig-Thyborøn har ikke haft ret meget tur i den i denne sæson i Primo Tours Ligaen.

Den vestjyske klub indtager den næstsidste plads i herrernes håndboldliga, men det var ikke til at se, da tabellens klare tophold, Aalborg Håndbold, onsdag var på besøg.

Her lykkedes det nemlig for Lemvig-Thyborøn at få point, da det endte 22-22 efter en dramatisk afslutning.

Aalborg Håndbold har nu 33 point på førstepladsen. Lemvig-Thyborøn ligger stadig næstsidst, nu med otte point efter 19 kampe.

Onsdagens hjemmehold kom godt i gang og var foran både 2-0 og 3-1, inden Aalborg vågnede op.

Mads Christiansen sørgede for lighed ved 3-3, og herfra fulgtes de to hold ad, indtil Lemvig-Thyborøn med ti minutter tilbage af første halvleg igen fik lagt afstand til gæsterne, da Rasmus Porup gjorde det til 9-6.

Forskellen på tre mål holdt i cirka fem minutter, hvorefter nordjyderne med en god periode sørgede for, at der ved pausen stod 11-11.

Hvid blev den store helt

I starten af anden halvleg så det ud til, at gæsterne ville sætte tingene på plads og vise, hvorfor de to hold ligger i hver sin ende af tabellen. Benjamin Jakobsen gjorde det efter seks minutter til 15-12 i Aalborgs favør.

Men hjemmeholdet kæmpede videre, og to et halvt minut efter var der igen udlignet. Lidt efter gjorde Jonas Langerhuus det til 16-15 til Lemvig-Thyborøn.

Resten af anden halvleg blev en yderst tæt affære, hvor der aldrig var mere end et mål mellem de to hold.

Mikkel Mortensen bragte Lemvig-Thyborøn foran 21-20 med fire minutter igen, men Aalborg slog tilbage og Magnus Saugstrup sendte nordjyderne i front med sin scoring til 22-21 med et minut tilbage.

Rasmus Porup brændte i det efterfølgende angreb, men Aalborg smed efterfølgende bolden væk, og så havde hjemmeholdet mulighed for at udligne.

Vestjyderne tog en timeout for at sætte det sidste angreb op, og Nicolai Hvid endte som den store helt, da han fem sekunder før tid sørgede for pointdeling med sin scoring til slutresultatet.

Bjerringbro-Silkeborg tog onsdag en klar sejr over Mors-Thy, der blev besejret med cifrene 32-20.