Lemvig henter endnu en tidligere HCM-spiller

Den hurtige venstre fløj Jørgen Rasmussen fortsætter karrieren hos Lemvig-Thyborøn.

Ligaoprykkerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold fortsætter med at forstærke truppen til den nye sæson, og endnu engang sker det med en spiller fra konkursramte HC Midtjylland.

Klubben havde i forvejen sikret sig stregspilleren Jacob Østergaard, og nu har venstre fløj Jørgen Rasmussen så underskrevet en etårig kontrakt med klubben. 

- Med signingen af Jørgen Rasmussen får vi tilført noget kvalitet, rutine og vildskab. Udover at være en dygtig venstre fløj bestrider Jørgen også nogle spændende forsvarsmæssige egenskaber i fremskudte formationer. Det er lidt af et scoop, at vi i Lemvig-Thyborøn Håndbold har kunne hente en spiller af Jørgens kaliber ind så tæt på sæsonstart, siger klubbens sportschef Lars Broe i en pressemeddelelse.

Jørgen Rasmussen er 28 år og stammer fra Rækker Mølle ved Skjern. Ud over HC Midtjylland har han tidligere spillet for Mors-Thy og Skjern Håndbold. Hans tvillingebror René Rasmussen spiller stadig i Skjern.

Udover kontrakten med den hurtige fløjspiller meddeler Lemvig-Thyborøn også, at man har forlænget kontrakterne med to af klubbens mere rutinerede spillere. Rasmus Porup har forlænget med to år og Casper Christensen med et år.

 


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Sport.