Konkurs truer Lemvig-Thyborøn håndbold

Håndboldklubben Lemvig-Thyborøn håndbold i 1. division er tæt på konkurs. Bestyrelsen har aflyst dagens generalforsamling.

Håndboldklubben Lemvig-Thyborøn er i overhængende fare for at gå konkurs. Det oplyser bestyrelsen på klubbens hjemmeside. Den generalforsamling, der skulle være afholdt idag er blevet udskudt, fordi klubbens fremtid er usikker.

Selvom klubben har skruet voldsomt ned for udgifterne i år, har det ikke været nok og bestyrelsen mener ikke, at det er forsvarligt at fortsætte uændret. Klubben mangler i øjeblikket 1,3 millioner. Derfor foreslår bestyrelsen at de sportslige ambitioner skrues ned, så der sigtes efter et hold bestående af deltidstrænere og semiprofessionelle spillere - et hold, der kan spille i 1. division.

Bestyrelsesformand Halldór Arnarson vil ikke kommentere udmeldingen idag. Men bestyrelsen understreger på hjemmesiden, at en økonomisk redningsplan skal gennemføres indenfor de næste tre uger, hvis klubben skal overleve. Planen bliver præsenteret for erhvervsklubben på søndag.

Se bestyrelsens udmelding her


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Samfund.