Johnny Madsen udsat for spøg på Haze: - Manageren blev helt hvid i hovedet

​Kaj Munk Nielsen er backstageansvarlig på musikfestivalen ’Haze’, hvor han har oplevet lidt af hvert gennem årene. Særligt en anekdote med Johnny Madsen står klart i erindringen.

Solskin, godt humør og ikke mindst herlige historier.

Alt sammen er der masser af på musikfestivalen ’Haze’, som er i fuld gang i disse dage.

Sidstnævnte – historierne – har den backstageansvarlige Kaj Munk Nielsen hørt og set mange af i årenes løb. Der er dog særligt ét minde, han husker tydeligt fra sin tid på festivalen.

- Jeg har en historie, vi godt kan fortælle uden at støde nogen. Vi havde engang et band, der skulle dele skurvogn med Johnny Madsen, og de havde så skrevet i deres rider (ønsker til bandet, red.), at der skulle være mælk og slik. Vi tænkte: ’Mon det går til Johnny Madsen?’.

Johnny Madsen er kendt for ikke at spare på hverken røg eller våde varer, når han optræder. Derfor var det formentlig heldigt, at manageren fik stoppet det humoristiske indslag.
Johnny Madsen er kendt for ikke at spare på hverken røg eller våde varer, når han optræder. Derfor var det formentlig heldigt, at manageren fik stoppet det humoristiske indslag.
Foto: Axel Schütt / Ritzau Scanpix

- Så kom Johnny Madsens manager og kiggede, og han kom hurtigt ud igen. Han var helt hvid i hovedet. Så sagde han: ’Hvad er det!? Hvorfor står der mælk herinde?’. Der måtte vi forklare ham, at han jo selv havde bestilt det. Men det mente han bestemt ikke, han havde. Så måtte vi ud i vores mappe for at kigge, og så sagde vi til ham, at han selv kunne se, hvad der var blevet sendt. ’Det er en fejl! Kan vi nå at lave det om? Skynd jer at få det ud,’ sagde han så.

- Det var én af de lidt sjovere episoder, smiler Kaj Munk Nielsen.

Hør Kaj Munk Nielsen fortælle sin anekdote om Johnny Madsen.

Musikfestival siden 1980

Haze over Haarum, ’Haze’ eller bare på jysk ”’Æ’ Hørrm-fest” begyndte som en festival for lokale bands tilbage i 1980, og som årene gik kom der større og større navne på plakaten.

Siden dengang har navne som Wafande, Tørfisk, Carpark North og Nik & Jay spillet op til fest. En fest, arrangørerne i år regner med vil blive besøgt af omkring 4.000 gæster.

Næsten 700 frivillige hjælper til på festivalen, der er i gang fra den 7.-9. juni.

Weekendstemningen fejler ikke noget til årets Haze-festival.

Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Kultur.