Johnny Madsen hitter på vinyl

Vinylsalget stiger og multikunstneren Johnny Madsen indtager en tredjeplads på vinyl-hitlisten.

I takt med at salget af vinylplader stiger, har musikbranchen lavet en ny hitliste for salg af vinylplader, skriver Musikeren.dk.

I toppen af listen ligger The Minds of 99 med albummet Liber. Andenpladsen indtager Raske Penge med Indtil Nu. Og på tredjepladsen ligger Johnny Madsen med Godt Nyt.

- Den første hitliste for vinylsalg er en fornem blanding af rock, hip hop, dancehall og jazz. Vinyl er fortsat et nicheprodukt i det samlede marked, men den nye hitliste viser, at vinylsalget omfavnes af mange forskellige slags artister og mange forskelige typer af musikelskere, siger Lasse Lindholm, der er kommunikationschef i IFPI til Musikeren.dk.

I dag er salget af vinyler i Danmark mere end 18 gange så stort, som det var ved årtusindeskiftet, og vinylpladens popularitet er især vokset inden for de seneste fem år.

 

 

 

 

Mød musikeren, maleren og mennesket Johnny Madsen, der er født i Thyborøn og er landskendt for sin musik. Men hans kunstneriske talent rummer også maleriet. I dette protræt kommer vi rundt om kunstneren Johnny Madsen.

 

 

 


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Kultur.