Havnedirektør fyret efter 13 år

Jørgen Buhl fratræder sin stilling som direktør for Thyborøn Havn. Fyringen skyldes uenighed om havnens fremtidige strategi.

Jørgen Buhl er fortid i Thyborøn Havn. Efter 13 år som direktør for havnen har han for to dage siden modtaget en fyreseddel. Det bekræfter bestyrelsesformand Karl Kristian Bro i dag til TV MIDTVEST.

I en meddelelse fra bestyrelsen på havnen lyder det, at fyringen af Buhl sker på baggrund af uenighed om implementering af den fremtidige strategiplan for Thyborøn Havn.

I samme brev takker og anerkender bestyrelsen Jørgen Buhls indsats og hans rolle i de sidste 13 års drift og udvikling af Thyborøn Havn.

Fyring efter fødselsdag

Fyringen af Jørgen Buhl sker kort tid efter, at havnen har kunnet fejret sin 100 års fødselsdag. I den forbindelse får Thyborøn Havn første september royalt besøg fra Regentparret, men den begivenhed bliver altså ikke med Jørgen Buhl i spidsen.

Den nu afgående direktør har sin sidste arbejdsdag den 15. juli.

I den mellemliggende periode vil bestyrelsesformanden, Karl Kristian Bro, fungere som arbejdende bestyrelsesformand og lede havnen sammen med den øvrige ledergruppe.

Processen med at finde en ny direktør er igangsat og forventes afsluttet i efteråret 2014.