Håndbold: Lemvig-Thyborøn reddede en ny sæson i ligaen

Hjemme i Lemvig vandt vestjyderne gyseren mod KIF Kolding med to mål.

Lemvig-Thyborøn Håndbold spiller også i håndboldligaen i den kommende sæson.

Det står fast efter, at det vestjyske hold lørdag eftermiddag vandt den sidste kamp i kvalifikationsspillet mod traditionsklubben KIF Kolding med 28-26.

quoteDet var fight hele vejen igennem, og det kan publikum lide herude.

Rasmus Porup, Lemvig-Thyborøn.

- Det er perfekt, at vi selv kunne få lov til at afgøre det i én kamp. Jeg tror også, at man kunne se på vores jubelscener, at det var en stor forløsning, sagde Lemvig-Thyborøns Jacob Østergaard til TV MIDTVEST kort efter slutfløjtet.

Kampen blev spillet i Lemvig, og uafgjort eller et nederlag ville have betydet, at Lemvig-Thyborøn skulle have mødt 1. divisionsholdet Tønder om retten til at spille i den bedste række i næste sæson.Nu er det i stedet KIF, der skal kæmpe for at undgå nedrykning.

Kampen var spændende indtil de allersidste sekunder og blev først afgjort, da Andreas Damgaard bragte hjemmeholdet foran med to mål syv sekunder før tid til stor jubel for flertallet af de 1300 tilskuere.

Efter kampen erkendte Lemvigs Rasmus Porup, at kampens betydning sagtens kunne ses på spillet.

- Det var vel en blanding af håndbold og slagsmål. Begge hold havde kniven på struben og vidste, at alt kan ske i kampene mod Tønder. Det blev ikke ret kønt, men fight hele vejen igennem, og det kan publikum lide herude, sagde Rasmus Porup.

Kampen i tal

 

Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Sport.