FCM-profil i ny rolle: Springer ud som julemand

9-årige Lucas fra Ramme fik sig noget af en overraskelse, da han i dag fik besøg af en ganske særlig julemand.

Fodboldklubben FC Midtjylland er i julehumør, og i dag uddelte klubben gaver til trængte familier i hele Midt- og Vestjylland. Det betød blandt andet, at assistenttræner Kristian Bach Bak fik lov til at agere julemand og overraske 9-årige Lucas fra Ramme ved Lemvig.

quoteDet er helt fantastisk. Det er virkelig dejligt at komme ud og opleve, at man kan gøre en lille forskel.

Kristian Bach Bak, Assistenttræner, FCM

- Det er helt fantastisk. Det er virkelig dejligt at komme ud og opleve, at man kan gøre en lille forskel. Som klub vil vi rigtig gerne gøre en forskel for en masse mennesker. Det er en lille ting for os at gøre en stor ting for en familie med Lucas her, fortalte Krsitian Bach Bak. 

9-årige Lucas fik overrakt en gave, der blandt andet indeholdt fodboldtøj, en fodbold og kampbilletter til en FCM-kamp efter nytår. Det blev modtaget aldeles godt i hjemmet i Ramme.

- Han elsker at gå til fodbold, så det betyder rigtig meget. Vi har fået et blødt punkt for FC Midtjylland. Nu skal vi i hvert fald ind og se en fodboldkamp med dem, fortalte Lisette Hyldgaard Sørensen, der er mor til Lucas.

Selvom det kunne tydes som en oprigtig god gerning, så kunne FCM-assistenten da ikke helt skjule, at der var en lille bagtanke med dagens besøg i Ramme.

- Jeg håber på, at når Lucas bliver ældre, så er der kun én klub for ham, sagde dagens julemand iform af Kristian Bach Bak.


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Sport.