Færdselsulykke: Kvinde måtte flyves med helikopter til Skejby

En 54-årig kvinde måtte tirsdag eftermiddag flyves med redningshelikopter til Skejby Sygehus efter et færdselsuheld ved Fjaltring.

Politiet måtte tirsdag eftermiddag rykke ud til et færdselsuheld  i krydset Torsmindevej - Vestermøllevej ved Fjaltring.

Ulykken skete klokken 13.07, hvor en 28-årig mand fra Bøvlingbjerg kom kørende mod vest af Vestermøllevej. Da han kører ind i krydset, overholder han ikke sin vigepligt, hvilket resulterer i, at han påkører en 54-årig kvinde fra Lemvig. Kvinden bliver fastklemt og må frigøres af redningsfolk.

Vi har haft nogle ude for at frigøre. Det var benene, der var fastklemt. Det var ikke livstruende men alvorligt, oplyser lokalpolitiet i Holstebro.

Kvinden blev efterfølgende fløjet med redningshelikopter til Skejby Sygehus i Århus.

Ifølge politiet vil manden blive sigtet for at køre frem for ubetinget vigepligt. Han får minimum bødestraf, hvis ikke han mister kørekortet, lyder det fra lokalpolitiet i Holstebro.

 

Omdiskuteret kryds

Det er ikke første gang, at der sker alvorlige ulykker i krydset ved Fjaltring. Siden 2011 er der ifølge Folkebladet Lemvig, sket intet mindre end fire ulykker, hvoraf en af ulykkerne var med dødelig udgang.

Beboerne i Fjaltring har i årevis ønsket en bedre sikring af krydset, men senest er der for knapt to år siden blevet lavet fuldt stop fra Vestermøllevej lige som der er lavet et fartdæmpende bump for trafikken der kommer fra øst, skriver Folkebladet.


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien 112.