Endnu en drukneulykke ved Vesterhavet

En badegæst er i livsfare efter en svømmetur ved Bovbjerg Fyr.

En tysk mand er i livsfare efter han blev reddet fra en drukneulykke i en redningshelikopter ved Bovbjerg Fyr. Den 69-årige mand er nu fløjet til Aalborg Sygehus.

Kl. 12.51 blev et redningshold kaldt ud til ulykken. Manden havde ligget i vandet i 30 minutter, da redningsmændene ankom. Manden kom i problemer, da han ville ind på land efter en badetur ved Ferring Strand.

To redningsaktioner på en time

Det var anden gang inden for en time at redningsmænd i Midt- og Vestjylland blev kaldt ud til en ulykke ved Vesterhavet. Første gang der blev der slået alarm kl. 12.51.

To mænd var ude at bade ved Bjerregård Strand, da de pludselig ikke kunne komme ind til stranden. Den ene mand blev reddet i en redningshelikopter, mens den anden selv kom i land. Begge mænd har det godt under omstændighederne.

Farlig understrøm

Politiet mener, at de to ulykker sandsynligvis skyldes en kraftig understrøm i havet. Politiet har udsendt en officiel advarsel for at gøre folk opmærksomme på faren ved at bade langs Vestkysten, efter de to badegæster blev fanget i den stærke understrøm.

Opdatering

Den 69-årige mand var ikke til at redde efter den voldsomme ulykke. Mandag mistede han livet på Aalborg Sygehus.