Effektivt politiarbejde: Tyve stjal 44 jakker på gågaden i Lemvig, friheden varede kort

Sport 24 på Vestergade i Lemvig blev natten til tirsdag udsat for indbrud. Politiet fik dog hurtigt færten af tyvene.

01.37 fik Midt- og Vestjyllands meldingen. Indbrud i Sport 24 på Vestergade i Lemvig. 

Hurtigt kunne man konstatere, at tyvene var gået efter jakker. Helt bestemt 44 stk. Via butikkens overvågning kunne betjente hurtigt få et overblik over, hvad der var sket. En viden der hurtigt gav gevinst. 

- Klokken 03.14 anholder vi to mand. De er i besiddelse at 44 jakker. Vi har en stærk formodning om, at der er tale om de jakker, der blev stjålet i Lemvig. Det er en kombination af effektivt politiarbejde og det materiale vi har fra butikkens overvågning, der gør, at vi så hurtigt kommer i kontakt med dem, forklarer vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Henrik Nielsen. 

Det var på en ejendom nord for Thisted, at en patrulje kunne anholde de to formodede tyve. En 30-årig mand fra Thisted og en 23-årig mand fra Mors. I huset fandt betjente de 44 jakker, der kort forinden var blevet stjålet i Lemvig. 

Vagtchefen vil ikke fortælle, om de to anholdte er personer ordensmagten i forvejen kender. De to anholdte skal i løbet af tirsdagen fremstilles i et grundlovsforhør ved retten i Holstebro. 

Hør butiksejeren i Lemvig forholde sig til nattens indbrud.