Direktør stopper i håndboldklub

Mogens Agger har valgt at stoppe som direktør og sportschef i Lemvig Thyborøn Håndbold AS.

Efter 10 år på posten har direktøren for Lemvig Thyborøn Håndbold, Mogens Agger, valgt at stoppe. Han begrunder beslutningen med, at han får nye arbejdsopgaver i sit civile job hos Krea Media.  

- Der har været perioder, hvor jeg har prioriteret klubben over min familie. Det har 100 % været mit eget valg og klubben har også givet mig nogle af de største oplevelser i mit liv, men nu er det tid for mig til at prioritere anderledes og det er tid til at der kommer nye kræfter til, der kan føre Lemvig-Thyborøn videre mod nye spændende mål, skriver Mogens Agger i en pressemeddelelse.

En pioner

Formanden for Lemvig Thyborøn Håndbold kalder Mogens Agger en pioner inden for håndbolden i Lemvig og håber at se ham tilbage i håndboldsporten en gang.

- Mogens var en af pionererne bag indførelsen af professionel håndbold på topplan i Lemvig og som han selv siger, er og bliver håndbold i Lemvig Kommune en hjertesag for ham og vi håber derfor på et eller andet tidspunkt at se ham indenfor håndboldsporten igen, siger Halldór Arnarson bestyrelsesformand Lemvig Thyborøn Håndbold AS

Mogens Agger fortsætter i Lemvig Thyborøn Håndbold i en overgangsfase indtil en ny direktør er på plads.