Bortført og banket

To forskellige personer fra henholdsvis Thyborøn og Ramme er det seneste halve døgn blevet bortført og efterfølgende banket.

Fredag aften fik politiet den første opringning fra en 25-årig mand, der fortalte, at han var blevet kørt til havnen ved Agger-færgen. Her var han blevet sparket og slået af gerningsmændene.

Politiet fortæller, at offeret kendte den ene af mændene, og at han frivilligt var gået ind i bilen for at snakke. Det kan ifølge politiet tyde på, at personerne har haft et udestående med hinanden, som de skulle have løst.

Endnu en bortførsel

Lørdag morgen fik politiet så endnu en opringning fra en 21-årig mand fra Ramme ved Lemvig. Han var ligeledes blevet bortført og banket. Her er politiet lidt mere i tvivl om, om personerne kender hinanden.

Selv om de to episoder ligner hinanden til forveksling, og stort set er sket i samme område, så er der ifølge Midt- og Vestjyllands Politi ikke nødvendigvis en sammenhæng.

- Det er selvfølgelig mærkværdigt, at der er to tilfælde indenfor samme døgn i det samme område. Men når vi kigger på de indblandede personer, så er der ikke umiddelbart en sammenhæng, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Lars Even.


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien 112.