Bilentusiaster sendte 14-årig dreng ud på den sidste rejse

Bilentusiaster fra hele landet fulgte i dag rustvognen med den 14-årige dreng, der i sidste uge afgik ved døden efter en trafikulykke.

22 biler fyldt med bilentusiaster fulgte rustvognen, da den 14-årige dreng blev fragtet til krematoriet i Holstebro. Foto: Marc Killigren, TV MIDTVEST

Torsdag blev dagen, hvor en 14-årig dreng blev bisat efter at have været involveret i en soloulykke på Strandvejen i Lemvig. Drengen var vild med biler og var medlem af en stor gruppe for bilentusiaster på sociale medier.

Rigtig mange af os fra Sjælland kender ham jo ikke super godt, fordi der er lang distance imellem os, men alle gejlere i gruppen er ligesindede.

Jonas Anthony, Medlem, Gejler-gruppen

Gruppen hedder gejler-gruppen, og i dag havde flere af medlemmerne valgt at møde op i Vestjylland for at følge den 14-årige dreng på sin sidste rejse, da rustvognen kørte mod krematoriet i Holstebro.

- Vi er et stort netværk, som går rigtig meget op i alles velbefindende, og det lå os ret naturligt, at vi skulle komme og køre lidt for ham for at sende ham afsted på den sidste rejse, fortæller Jonas Anthony, der er medlem af Gejler-gruppen.

Det var fredag morgen den 31. juli, at den 14-årige dreng kørte frontalt ind i et træ. Drengen havde taget sine forældres bil, og da han kom til Strandvejen kørte han af ukendte årsager over i modsatte vejbane og videre over i rabatten, hvor han ramte et træ.

Læs også Kørte galt i forældres bil: Nu er 14-årig død

Den 14-årige dreng blev fløjet til Skejby Sygehus, men blev lørdag erklæret død. Derfor havde 22 medlemmer fyldt med bilentusiater i dag valgt at følge rustvognen fra kirken i Lemvig til krematoriet i Holstebro.

Gejler-gruppen er et fællesskab for dem, der kan lide at personliggøre deres bil med folie, lys eller andet. 

- Rigtig mange af os fra Sjælland kender ham jo ikke super godt, fordi der er lang distance imellem os, men alle gejlere i gruppen er ligesindede. Rigtig mange af os har kommunikeret igennem gruppen på Snapchat, og der har vi snakket rigtig meget sammen, så jeg ville give ham den bedste afsked, jeg overhovedet kunne, fortæller Jonas Anthony. 

00:58

Den 14-årige dreng fra Lemvig, der for en uge siden kørte galt i sine forældres bil, er i dag blevet bisat.

Luk video