Alvorlig faldulykke på flydedok i Thyborøn

Tidligere i dag blev en 33-årig mand fra Vejen kørt på sygehuset i Herning efter en arbejdsulykke på flydedokken i Thyborøn Havn.

Ifølge Folkebladet Lemvig, så snublede manden over nogle jerndragere i flydedokken og slog ryggen slemt ved faldet.

Indsatsleder Eigil Knudsen fra Nordvestjyllands Brandvæsen var en af de personer, der blev tilkaldt til stedet.

- Han var faldet i cirka syv meters højde  indvendigt i dokken og landede på ryggen, lyder det fra  Eigil Knudsen, der ankom sammen med brandvæsnet kort efter ulykken skete.

Manden var ifølge indsatslederen ved bevidsthed, da han og redningspersonalet kom til stedet.

- Idet han var landet på ryggen, skulle det stabiliseres. I den situation skal der en speciel båre ind under ryggen, som holder ryggen lige, så vi ikke risikerer, at han får flere skader, når vi bærer ham ned ad de mange trapper. 

Ifølge Eigil Knudsen, så skulle der hele otte personer fra både politi, sygehus og brandvæsen til at bære den tilskadekomne ud af flydedokken. Indsatslederen kalder det for et vellykket præcisionsarbejde, der blev løst på cirka  halvanden time. Herefter blev manden kørt direkte med ambulance til Herning Sygehus.

- Han var i stand til at bevæge fødderne, da vi bar ham ud, siger Eigil Knudsen.

Politiet blev tilkaldt for at undersøge uheldsstedet. Her var konklusionen, at der var tale om et såkaldt "fald ved egen uforsigtighed", og derfor blev Arbejdstilsynet ikke tilkaldt, lyder det fra Folkebladet Lemvig.


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien 112.