76-årig kvinde endte i hæk – taget for spirituskørsel to dage i træk

En ældre kvinde fra Skive står til at miste sit kørekort, efter politiet to dage i træk har stoppet hende med en alt for høj promille.

En 76-årig bilist er to tage i træk blevet stoppet af politiet med en alt for høj promille.
En 76-årig bilist er to tage i træk blevet stoppet af politiet med en alt for høj promille.
Foto: Flemming Christensen

For anden dag i træk stoppede en patrulje fra politiet i Skive den samme kvindelige bilist. Og for anden dag i træk havde hun drukket, inden hun satte sig bag rettet.

Hun blev stoppet af en patrulje på Ahornvænget, hvor hun kørte med høj hastighed.

- Alkometertesten pustede hun betragtelig over det tilladte, og derfor blev hun anholdt. Blodprøven viste også, at promillen var betragtelig over det tilladte, fortæller Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Sad fast i hæk

Mandag aften klokken 20.23 alarmerede flere vidner politiet om, at samme kvinde var kørt ind i en hæk ved en parkeringsplads på Dalgas Alle i Skive centrum.

- Da patruljen kom frem, kunne betjentene se, at hun var kørt ind i en hæk, og bilen sad fast. Hun sad og gassede op og lavede hjulspind, da hun forsøgte at komme derfra. Hun havde forsøgt så meget, at der kom røg op fra motoren, forklarer Niels Bach.

Også denne gang havde den 76-årige kvinde en promille, som Niels Bach betegner som ”betragtelig over det tilladte.”

- Jeg kan ikke huske, hvornår vi sidst haf haft en sag med en spritbilist på den alder – og slet ikke to dage i streg, siger Niels Bach.

Ud fra promillens størrelse, står den 76-årige kvinde nu til at miste sit kørekort.