50-årig anholdt: Politihund bed og betjent brugte knippel

OPDATERET: En 50-årig mand fra Lemvig blev tirsdag aften anholdt efter ballade i en kiosk i Lemvig. Han er nu løsladt igen.

Det gik helt galt i Lemvig tirsdag aften. Ved 7-Eleven var en 50-årig mand på besøg. Manden havde fundet varer for 1.500 kroner, men havde kun 300 på sig. Det resulterede i en diskussion mellem manden og personalet, som også kontaktede chefen. Men manden blev vred og raserede butikken.

Derfor gik personalet ud i et baglokale og trykkede på en overfaldsalarm. Politiet kørte straks derud med to patruljer. Deriblandt en hundepatrulje.

Det var her hos 7-Eleven i Lemvig, at der sent tirsdag aften var ballade.
Det var her hos 7-Eleven i Lemvig, at der sent tirsdag aften var ballade.
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

I mellemtiden havde manden forladt kiosken. En hund blev sendt ud for at finde ham. Det gjorde den ved noget krat, hvor den 50-årige havde lagt sig.

Hunden gøede af ham og bed ham også på et tidspunkt. I forbindelse med tumulten tog den 50-årige fat i hunden med et halsgreb. 

Betjente kom frem og fjernede hunden. Men den 50-årige var ikke klar til at overgive sig. Så én af betjentene slog ham med sin knippel - og så blev manden anholdt.

Skal lige finde ud af, hvad der er op og ned

Betjentene vurderede tirsdag aften, at manden i én eller anden grad var påvirket. Onsdag forsøger politiet at finde ud af, om han var påvirket af stoffer og/eller alkohol - eller om han er psykisk syg.

Men han er som sådan ikke kendt af politiet.

- Det er småtingsafdelingen, vi kender ham for, siger politiassistent Lars Mollerup fra Lokalpolitiet i Holstebro til TV MIDTVEST.

Manden bor i Lemvig-området og er blevet løsladt igen.


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien 112.