40-årige Tørfisk er langt fra færdige: Vi har aldrig haft det sjovere

Både en skulptur og en hyldestkoncert blev det til for Tørfisk, da de i dag fejrede 40 år. Det skete på hjemstavnen.

De bliver kaldt Danmarks ældste boyband, og i dag fejrede Tørfisk så 40 år; 700 mennesker var lørdag aften mødt op for at møde de vestjyske hitmagere, der stadig udgiver albums og turnerer landet rundt.

Fejringen gik ikke stille for sig i hjembyen Thyborøn, hvor bandet har fået en skulptur – med tørfisk hængende på en snor, selvfølgelig.

Og som om det ikke var nok, har fødselsdagen lige fået et vers mere. For lørdag aften er der hyldestkoncert i den lokale hal.

Her optrådte flere bands – heriblandt også fødselarerne selv. Før de gik på scenen, var det et musikalsk firkløver med et glimt i øjet, TV MIDTVEST talte med. For 40 år er trods alt lang tid.

- Det er godt nok voldsomt. Det er virkelig voldsomt, når man spiller med sådan nogle tre. Men det er jo alligevel gået, og det ser ud til det fortsætter, siger Bent Kirk med et skævt smil.

Men det betyder trods alt ikke, bandet har planer om at sige stop.

40 år, bliver I ved endnu?

- Ja, det tror jeg, vi gør. Vi har aldrig haft det sjovere end nu. Vi glæder os, til hver gang vi skal ud at spille, og det er fantastisk at stå på scenen, siger Egon Kirk.