160 børn sætter gang i julen på rådhuset i Lemvig

Skolebørn fra Lemvig kommune var i dag samlet ved byens Rådhus. De havde fået til opgave at sprede julestemning ud i rådhusets kroge.

Det er dagen før dagen - før dagene - før dagen. Derfor var 160 fjerdeklasseselever fra Lemvig kommune på besøg på rådhuset i Lemvig ”kort før jul”. Besøget startede med sang og oppyntning af rådhustorvet med julepynt, som børnene havde haft med.

- Det er en god juletradition at få pyntet op her på rådhustorvet, og så er det dejligt at få nogle glade børn herned, som kan skabe en julestemning, siger borgmester Erik Flyvholm (V).

Efter at torvet var blevet pyntet, blev der sunget julesange udenfor. Selvom julestemningen hurtigt bredte sig på rådhuspladsen, så var børnene glade for at kunne rykke indenfor, hvor der blev serveret æbleskiver og pebernødder. 

- Det sjoveste har været, at være herinde og hygge, siger Mathias Hou Lind, der går i 4. klasse på Christinelystskolen.

364 dage om året er der ingen løb og sang på rådhusets gange, men i dag blev der gjort en undtagelse. De 160 børn bragte julestemningen ind på med højlydt sang og dans "Nu det jul igen" på rådhusets gange. Det er en tradition, at kommunens fjerdeklasser kommer forbi rådhuset, og det kommer ikke til at ændre sig, lyder det fra borgmesteren. 

- Det er en rigtig god tradition, vi har, den ønsker vi at holde i hævd, siger han. 

Folkeskoleelever fra Lemvig spredte i dag julestemning på byens rådhus.

 


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Kultur.