Lars Krarup: Dorte West er en dygtig og erfaren politiker

Hernings borgmester understreger, at han ikke har planer om at gå før tid for at give en ny kandidat chancen for at blive kørt i stilling.

Der er intet, der er afgjort - men hvis formanden for børne- og familieudvalget i Herning Kommune, Dorte West, ender med at blive valgt som Venstres borgmesterkandidat i Herning Kommune, står partiet med et stærkt kort.

Sådan lyder det fra borgmester Lars Krarup efter, at de 19 medlemmer af Venstres byrådsgruppe torsdag eftermiddag enstemmigt anbefalede Dorte West som partiets spidskandidat ved kommunalvalget næste år.

- Dorte er en dygtig politiker. Hun har god erfaring og har altid bidraget konstruktivt og med godt humør og noget vilje til at ville videre med de ting, hun arbejder med. Hvis medlemmerne også vælger Dorte i slutningen af september, så er jeg sikker på, at Venstre står med en stærk borgmesterkandidat, siger Lars Krarup til TV MIDTVEST.

50-årige Dorte West er selv klar over, at hun skal løfte en tung arv efter Lars Krarup, der har besluttet ikke at genopstille ved kommunalvalget næste år. 

- Lars er Lars, og Dorte er Dorte. Jeg skal ikke forsøge at udfylde Lars´ sko. Jeg skal udfylde mine egne, og det er vigtigt, at man også tror på, at man kan tage stafetten videre i samarbejde med gruppen og baglandet, siger hun.

Venstres borgmesterkandidat bliver officielt valgt på et møde den 29. september, og andre kandidater kan dermed stadig nå at melde sig på banen.

Lars Krarup understreger i øvrigt, at han ikke har tænkt sig at stoppe før tid for at give den nye kandidat tid til at blive kørt i stilling.

- Jeg tror, at jeg svarede på det allerede i søndags, men det er min plan at blive tiden ud, fastslår borgmesteren. 

 

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Politik.