Podcast: Vittigheder set over én million gange: - Folk råber, jeg skal fortælle far-jokes

I denne uges udgave af podcasten Køreturen, kan du møde Tørfisk-forsanger Bent Bro, der har fået uventet stor opmærksomhed for at fortælle far-jokes i en video på Facebook.

Når en video er blevet set 1,4 millioner gange, så er det fordi, man har lavet noget, der er blevet lagt mærke til.

Det har Tørfisk-forsanger Bent Bro i den grad fundet ud af, efter han i forsommeren medvirkede i en TV MIDTVEST-video, hvor han skulle indtale landsdelens bedste far-jokes.

Faktisk er videoen blevet bemærket i sådan en grad, at Bent Bro nu må høre for det, når han står på scenen med Tørfisk.  

- Det har været en fantastisk oplevelse. Når vi har været ude og spille, har jeg oplevet folk sidde nede i salen og råbe, at jeg skal fortælle far-jokes. Og så bliver man jo helt skræmt over, at så mange folk har set det, fortæller Bent Bro.

- Folk kommer også hen i pausen og spørger om ikke, vi vil fortælle nogle far-jokes, når vi er på scenen. Nogen vil jo sige, at vi allerede gør det i forvejen, selvom vi nok selv synes vores historier og oplæg til numrene er lidt mere raffinerede og gennemtænkte. Mange gange griner man af en far-joke, fordi den faktisk ikke er sjov. De kan være så dårlige, jeg kommer til at grine af dem, lyder det.

På køretur med Tørfisk

Du kan høre meget mere om alt fra dårlige onkel-vittigheder til livet som spillemand i Tørfisk i denne uges udgave af podcasten Køreturen, hvor Bent Bro er gæst.

Her fortæller han om sit liv, der byder på mere end 100 koncerter om året ved siden af det almindelige konsulentarbejde hos Thyborøn Havns Fiskeriforening.

Og så kan du også blive klogere på, hvordan den berømte koreografi til Tørfisk-hittet VLTJ er opstået.   

Køreturen - en podcast fra TV MIDTVEST