Podcast: TV-vært tæt på at dø som 25-årig: - Mit hjerte var ved at stå af

​​​​​​​En stofskiftesygdom var ved at tage livet af TV-vært Lene Beier, da hun var 25 år. Det og meget andet fortæller hun om i denne uges udgave af podcasten Køreturen.

Du kender hende som den glade og smilende TV-vært fra programmer som ’Landmand søger kærlighed’ og ’En stor dag på godset’

Men da Lene Beier var 25 år gammel, havde hun bestemt ikke kurs mod en stor TV-karriere, da der lige pludselig kom sygdom ind i hendes liv.  

- Jeg havde lige mødt min mand Anders, og jeg var samtidig ved at læse til lærer. Jeg kunne mærke, at jeg ikke havde det godt.

- Jeg var træt og havde hele tiden brug for at sove, og jeg havde hovedpine og besvimede. Generelt var jeg bare utilpas, og der skete en masse mærkelige ting med min krop, fortæller Lene Beier.

Hjertet var ved at stå af

Utallige besøg hos lægen kunne ikke give Lene Beier afklaring på, hvad hun fejlede. Hun kunne bare konstatere, at hun havde det skidt.

Faktisk var det hendes svigermor, der er overlæge, som til sidst foreslog, at hun skulle få tjekket sit stofskifte.

- Det viste sig, at jeg havde så dårlige tal, at mit hjerte var ved at stå af. Jeg kunne mærke, at min krop lukkede ned, husker TV-værten.

Hun blev sygemeldt i to en halv måned og fik medicin, som endte med at få hende på højkant igen. Medicinen tager hun stadig den dag i dag.

- Det mindede mig om, at jeg ikke er udødelig. Man skal virkelig huske at leve, mens man er her og sætte pris på små ting. Det, tror jeg, var vigtigt for mig at blive mindet om. For jeg har taget det med mig i livet, siger Lene Beier.

På køretur med TV-værten fra Skive

Lene Beier er født og opvokset i Skive, og hun er egentlig uddannet skolelærer. Siden har hun dog skiftet spor og gjort lynkarriere i TV-branchen.

I denne uges udgave af Køreturen kan du komme helt tæt på Lene Beier og blandt andet høre mere om arbejdet bag kameraet i Landmand Søger Kærlighed.

KØRETUREN - EN PODCAST FRA TV MIDTVEST

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.