Podcast: Triatlet mistede ung bror: - Jeg ser det ikke som en sørgelig historie

​Smil og livsglæde er blevet en del af livsfilosofien for triatleten Michelle Vesterby, efter hun mistede sin handicappede bror tilbage i 2006, fortæller hun i TV MIDTVEST-podcasten Køreturen.

Broderens død gør, at Michelle Vesterby altid forsøger at have et positivt syn på livet.
Broderens død gør, at Michelle Vesterby altid forsøger at have et positivt syn på livet.
Foto: Mass Lisby, TV MIDTVEST

Michelle Vesterby er vant til at lægge uanede mængder kræfter i den benhårde triatlonsport.

En sport, hvor både krop og sind bliver presset ud i det ekstreme, og hvor man skal kunne kapere smerte i en grad, så de fleste ville vælge at sige fra.

Men det er her, Michelle Vesterby, der bor i Herning, bliver ved.

Hun forklarer selv i en helt ny episode af podcasten Køreturen, at hun finder ekstra energi til at klare strabadserne takket være et helt særligt mindset, som hendes multihandicappede, og nu afdøde, bror har givet hende med i livet.

Broderen mistede hun for 12 år siden, da han til sidst måtte give op i kampen mod både rygmarvsbrok og vand i hovedet.

I dag bliver Michelle Vesterby inspireret på daglig basis, når hun mindes ham.

- Jeg ser det ikke som en sørgelig historie. Selvfølgelig er det hårdt at miste, men Mark nåede at få 26 gode år, inden hans krop ikke kunne mere, siger Michelle Vesterby.

- Han er min motivation, når det gør allermest ondt. Det er der, jeg prøver at huske, hvor glad og positiv, han var. Mark kunne fylde et helt rum med hans smil. Han kunne hverken løbe, svømme, cykle eller tale, men han kunne grine og nyde det, han nu havde. Selvom folk tænker, jeg altid er glad, så kan jeg også godt have en tendens til at brokke mig over småting. Mark minder mig om, hvor privilegeret jeg egentlig er. Han minder mig om, at alt er muligt, lyder det fra triatleten.  

Kom helt tæt på Michelle Vesterby

Michelle Vesterbys refleksioner over livet er en del af en længere snak i podcasten, som du kan høre det hele af herunder.

Her giver hun også et ærligt indblik i sit liv som triatlet, hvor det ugentlige tidsforbrug på træningen matcher den tid, andre går på arbejde i.