Podcast: Mediedirektør fik opsang af datter ved morgenbordet: - Din avis er fra i går

​​​​​​​I denne uges udgave af podcasten Køreturen kan du møde TV MIDTVESTs direktør, Lone Sunesen.

En diskussion omkring morgenbordet hjemme i privaten har gjort TV MIDTVEST-direktør Lone Sunesen klogere på et spørgsmål, som jævnligt debatteres:

Gider unge overhovedet følge med i nyhederne i TV, radioen eller i avisen?

De gider i den grad følge med, mener mediedirektøren. Det foregår bare ikke nødvendigvis på de klassiske medieplatforme, lyder det.

Det foregår i stedet digitalt.

- Vi ser ikke børn og unge adoptere de samme mediemønstre, som jeg selv er vokset op med. Jeg har et sjovt eksempel med min datter fra morgenbordet derhjemme, hvor jeg sad med min avis og bladrede og havde god tid. En af mine piger sad med sin mobil fremme ved bordet, og så sagde jeg: ’Havde vi ikke en aftale om, at vi ikke har mobiltelefoner med til morgenmaden?’.

- Så kiggede hun bare på mig og sagde: ’Den avis, du sidder med, er fra i går. Den avis, jeg sidder med, er fra i dag’. Der gik det virkelig op for mig, hvor forskellige vores medievaner er, og hvor anderledes unge mennesker tapper ind i nyhederne. Men de vil faktisk gerne følge med og have nyheder.

- Det fik mig til at forstå, hvor vigtigt nyhedsindhold stadig er, forklarer Lone Sunesen.

Mediedirektør i Vestjylland

Anekdoten er fra denne uges udgave af podcasten Køreturen, hvor TV MIDTVEST-direktøren er gæst.

Her falder snakken på alt fra mediebilledet anno 2018 til det at være direktør på TV MIDTVEST.

Du kan blandt andet blive klogere på, hvad Lone Sunesen tænker om den digitale udvikling, og hvad hun selv streamer hjemme på sofaen, når der skal flades ud.

Køreturen - en podcast fra TV MIDTVEST


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.