Podcast: Direktør levede af at være popstjerne: - Anede ikke hvad jeg gik ind til

​I denne episode af podcasten Køreturen, kan du møde Trine Jakobsen, der er gået fra en tilværelse som popstjerne til at være direktør på Herregården Nørre Vosborg ved Holstebro.

Direktør Trine Jakobsen, der er gift og mor til to, lever i dag et meget anderledes liv, end da hun udlevede drømmen som popstjerne. Foto: Mass Lisby, TV MIDTVEST

Det lyder bestemt ikke som det gængse spring at tage i et arbejdsliv, det der med at gå fra at være popstjerne til direktør.

Ikke desto mindre er det præcis, hvad Trine Jakobsen har gjort.

Læs også Podcast: Så familie blive knust i spritulykke: – Det var forfærdeligt

I dag er hun direktør på Herregården Nørre Vosborg, men hun har været med til at vinde både Dansk Melodi Grand Prix i 1999 og sangtalentprogrammet Popstars i 2001 sammen med pigegruppen EyeQ.

- Det var skide sjovt. Det var et meget anderledes liv end det, jeg lever i dag. Det var en af mine venner, som fortalte mig, at TV 2 ville lancere det her program (Popstars, red.). Det var det første talentprogram i Danmark, så jeg anede ikke, hvad jeg gik ind til. Der mødte 4.000 piger op, og vi endte med at være fire tilbage, og det havde jeg aldrig drømt om i min vildeste fantasi, siger Trine Jakobsen i TV MIDTVEST-podcasten Køreturen.

- Der var landsdækkende turnéer, der var albums, der var fans og alt det, der nu følger med. Jeg lærte vanvittigt meget i de år, husker hun.

Her ses EyeQ på scenen i Kastrup Lufthavn tilbage i 2001 i forbindelse med udgivelsen af debutalbummet "Let it Spin". Trine Jakobsen står yderst til højre. Foto: Jørgen Jessen / Ritzau Scanpix

Jobskiftet vakte opsigt

Det arbejdsmæssige spring har vakt opsigt i manges øjne, forklarer Trine Jakobsen, der dog samtidig påpeger, at det måske ikke ligger så fjernt fra hinanden endda.

Alt, det kræver er, at man tør kaste sig ud i det, lyder det.

- Jeg har bare en tendens til at kaste mig ud fra 10 meter-vippen, og så kan det godt være, jeg ikke kan svømme, men det skal jeg nok lære.

- For mig har det været en glidende overgang. Jeg er med på, der er langt fra at være poptøs til at være direktør, men jeg har fået så mange ting med mig fra musikken, at det har været naturligt for mig at udvikle ting og være kreativ. Så i min verden er Nørre Vosborg måske ikke så langt et spring, fordi meget af det jeg laver der også handler om at være kreativ, siger Trine Jakobsen.

Du kan høre hele Trine Jakobsens historie i podcasten herunder.

Se flere podcasts fra TV MIDTVEST.  

Køreturen - en podcast fra TV MIDTVEST

Køreturen er programmet, hvor interessante hovedpersoner fra Midt- og Vestjylland bliver inviteret med på en køretur i landsdelen. Hovedpersonerne får til opgave at vælge en destination, som betyder noget for dem og på vej ud til den udvalgte destination, kan du blive klogere på dem og ruten i deres liv.

Abonnér på Køreturen: iTunes | Google Play | RSS

Læs også Podcast: Åben Wilbek om sit nye liv: - Savner ikke håndbolden