Podcast: Åben Wilbek om sit nye liv: - Savner ikke håndbolden

Ulrik Wilbek fortæller om sit nye liv som borgmester og ser tilbage på en lang tilværelse i dansk håndbold i den helt nye TV MIDTVEST-podcast Køreturen.

Han har opnået mere end de fleste i sit 60-årige liv, Ulrik Wilbek.

Der har været succeserne på håndboldbanen, hvor han som landstræner har været med til at vinde både EM, VM og OL-guld.

Og så er der hans helt nye liv som borgmester i Viborg, hvor han både har rygende travlt og får mere fred på en og samme tid.

Alt sammen fortæller han om i den nye TV MIDTVEST-podcast Køreturen, hvor Viborg-borgmesteren åbent og ærligt giver et indblik i sit liv, hvor han, ifølge sig selv, faktisk er mindre eksponeret i dag, end han har været vant til tidligere.

Det er sådan her, mange husker Ulrik Wilbek. Passioneret, engageret og ildrød i hovedet på sidelinjen i en håndboldhal. Håndbolden savner han dog ikke.
Det er sådan her, mange husker Ulrik Wilbek. Passioneret, engageret og ildrød i hovedet på sidelinjen i en håndboldhal. Håndbolden savner han dog ikke.
Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Det er blandt andet derfor, han ikke længes efter adrenalinsuset på sidelinjen i alverdens hånboldarenaer.

- Jeg savner ikke håndbolden. Jeg har været i håndboldverdenen i så mange år, hvor jeg kun har tænkt på håndbold. Jeg har udlevet alle de drømme, jeg skulle med håndbolden, siger Ulrik Wilbek. 

- Jeg har altid forsøgt at interessere mig for livet ved siden af, og det er nok også derfor, jeg er blevet politiker og har haft forholdsvist nemt ved at komme ind i det, lyder det.

Du kan høre hele podcasten med Ulrik Wilbek herunder.

Køreturen – en podcast fra TV MIDTVEST


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.