Venstre i Ringkøbing-Skjern med to frontfigurer

Venstre i Ringkøbing-Skjern Kommune ønsker nu én gang for alle at samle partiet om Hans Østergaard som borgmesterkandidat.

Tirsdag er der nøjagtigt fire uger til kommunalvalget. I Ringkøbing-Skjern Kommune byder dagen på en Venstre-overraskelse. Partiet vil nemlig både køre borgmesterkandidat Hans Østergaard og Lennart Qvist, der tabte kampen om kandidaturet, i front ved kommunalvalget. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Vi har hver især nogle styrker, som vi vil bruge i det videre arbejde. Vi er ikke enige om alting, men vi er enige om politikken og om at samarbejde om at skabe åbenhed og dialog og en ny måde at lede kommunen på. Annoncen skal ses som et budskab om, at vi går til valg som ét stærkt hold i Venstre, siger Hans Østergaard til avisen.

Annoncen, Hans Østergaard omtaler, er en valgannonce i dagbladet, hvor ønsket er at signalere et opgør med magtkampe i partiet.

- Nu handler det om at profilere politikken og de løsninger, Venstre har på de udfordringer, kommunen står overfor. Det skal ske med et nyt Venstre med langt mere åbenhed og dialog og en ny ledelsesstil, fortæller Lennart Qvist.

Annoncen giver endnu engang partiet anledning til at fastslå, at Hans Østergaard er hele Venstres borgmesterkandidat.