Nyt radikalt byrådsmedlem overrasket af partileder

De Radikale har fået foden inden for i Lemvig byråd. Det blev fejret med overraskelsesbesøg af partilederen.

De Radikales leder Morten Østergaard lagde i dag vejen forbi Lemvig Gymnasium for at overraske en helt særlig person. Nemlig De Radikales nyvalgte byrådsmedlem i Lemvig Kommune, Gitte Winther Jeppesen.

- Det er, fordi det er første gang, vi har fået en radikal ind her i mange år. Derfor syntes vi, det var værd at tage op og fejre, at det her nu også er blevet en kommune med et radikalt byrådsmedlem, siger Morten Østergaard.

Hovedpersonen selv vidste ingenting. Hun var nemlig på arbejde på Lemvig Gymnasium. Og det var da også noget af et overrasket nyvalgt byrådsmedlem, der mødte partilederen.

- Det havde jeg sørme ikke regnet med. Det er dejligt, at vi er kommet ind, men jeg synes alligevel, det er flot, at de kommer rundt med blomster, siger Gitte Winther Jeppesen.

Flot valg

Udover et nyt byrådsmedlem i Lemvig Kommune havde De Radikale generelt et flot kommunal- og regionsrådsvalg.

Partiet er gået fra at være repræsenteret i 45 kommuner før valget til nu at være repræsenteret i 55 kommuner. Og samtidig er partiets mandattal også steget. De Radikale går nemlig fra 62 mandater til hele 80 mandater. Det er en stigning på 29 procent.

- Vi har alle i radikale venstre kæmpet for, at det her skulle være vendepunktet. Men jeg tror ikke, at der var nogen i deres vildeste fantasi havde forestillet mig, at vi nu kunne tage rundt i 13 kommuner og uddele blomster til nyvalgte byrådsmedlemmer, der hvor vi ingen havde før.

Her i landsdelen er det også gået særligt godt. Her har De Radikale fået foden inden for i Lemvig og Struer, og de har sikret sig et ekstra mandat i Holstebro Kommune. 

Se herunder, da Gitte Winther Jeppesen blev overrasket af sin partileder: 

 

Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Politik.