Løkke på visit i Videbæk: Spørg mig om hvad I vil

Tirsdag aften er landets statsminister i Videbæk til spørgsmål fra nysgerrige borgere fra Ringkøbing-Skjern. Og de skal bare spørge løs, lyder det.

Statsminister Lars Løkke (V) er tirsdag aften til vælgermøde i Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Et møde, hvor de fremmødte kan spørge om alt.

- De kan jo spørge mig, om hvad de vil. Jeg kommer her for at støtte Hans (Østergaard, red.), som er Venstres borgmesterkandidat i Ringkøbing-Skjern - så jeg er jo spændt på, hvad folk har på hjerte, forklarer statsministeren til TV MIDTVEST.

Til spørgsmålet om, hvorvidt Ringkøbing-Skjern Kommune særligt i år - hvor der skal findes en ny borgmester efter Iver Enevoldsen - har brug for statsministerens tilstedeværelse, er han mere tvivlende.

- Kommunevalget er jo 98 kampe, der kæmpes derude. Vi er jo på samme hold, og der går en lige linje fra Venstre på landsplan til Venstre her i Ringkøbing-Skjern. Noget af det, jeg har noteret mig med tilfredshed, er, at arbejdsløsheden rasler ned, og folk forsvinder ud af kontanthjælp. Det har vi arbejdet hårdt på, på Christiansborg, siger Lars Løkke.

Efter vælgermødet skal statsministeren sammen med de fremmødte se det danske fodboldlandsholds returkamp mod Irland.

Tema

Kommunalvalget 2017