Godt valg for regionsrådskandidat på Mors

Socialdemokratiske Lauge Larsen stillede for første gang op til regionsrådsvalget, og alt tyder på, at han kommer ind.

Siden 2001 har Lauge Larsen siddet i kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet i Morsø Kommune. Men ved valget i år stillede han op til Regionsrådsvalget i Region Nordjylland, og alt tyder på, at han har fået et rigtig godt valg.

- Jeg vil gerne have de mere nøjagtige tal, før jeg siger for meget, men jeg er både lidt stolt og ydmyg over det selvfølgelig, siger Lauge Larsen.

quoteJeg vil gerne have de mere nøjagtige tal, før jeg siger for meget, men jeg er både lidt stolt og ydmyg over det selvfølgelig, siger Lauge Larsen.

Lauge Larsen, regionsrådskandidat, Soc.dem., Region Nordjylland

De personlige stemmer er lige nu ved at blive talt endeligt op, men Lauge Larsen er glad, hvis han får omkring 3.000 stemmer.

- Nu skal man være forsigtig, for der er ingen tvivl om, at Ulla Astman også har fået nogen. Men jeg er lidt naiv og tro på, at jeg har fået de fleste af stemmerne, siger Lauge Larsen.

Får han omkring de 3.000 stemmer, er det flere, end han fik ved sidste kommunalvalg i 2013.

De personlige stemmer til regionsrådsvalget er ved at blive talt op på Mors.
De personlige stemmer til regionsrådsvalget er ved at blive talt op på Mors.
Foto: Lasse Uttrup, TV MIDTVEST

- Det var jeg også glad for, men der konkurrede jeg mod mine egne. Nu står jeg lidt alene, fordi jeg er den eneste lokale socialdemokrat, der stiller op. Så jeg skuille også gerne have lidt flere, men jeg er glad for, at vælgerne har vist mig den tillid.

Tilbringer aftenen i Aalborg

Lauge Larsen er indtil nytår formand for Børne- og Kulturudvalget i Morsø Kommune for Socialdemokratiet og medlem af Økonomiudvalget. Fra 2009 til 2013 var han desuden borgmester i kommunen. 

Lige nu befinder han sig i Aalborg, hvor dem, der bliver valgt ind i Region Nordjylland, skal mødes i regionshuset kl. 19.

-  Jeg skal op og mærke stemningen, og senere begynder den interne kamp om at få nogle godt positioner at arbejde ud fra, siger Lauge Larsen.

Lauge Larsen er cand. mag i samfundsfag og geografi fra Aarhus Universitet, og siden 1979 har han arbejdet som lærer på Morsø Gymnasium. Privat er han gift og har tre børn.

Lauge Larsen tror på, at han får omkring 3.000 stemmer.