Vært skal undvære Facebook: Pludselig tastede mine fingre bare ”fa…”

Katrine Fuglsang hoppede med på vognen og dermed af Facebook, da TV MIDTVESTs startede eksperimentet ”Kan vi undvære Facebook?”

Da TV MIDTVEST og fire brugere besluttede sig for ikke at være på Facebook i to uger, besluttede studievært Katrine Fuglsang sig for at gøre det samme.

Appen er nu blevet slettet, og hun bruger sin tid et andet sted. Selvom hun ikke har problemer med ikke at kunne være på det sociale medie, så er hun især overrasket over en ting.

- Det sidder i fingrene, og pludselig greb jeg mig selv i at have tastet ”fa”, da jeg åbnede min computer. Jeg ville slet ikke på Facebook, og heldigvis var jeg ikke logget ind på den computer, så kom ikke ind, forklarer Katrine Fuglsang.

Spændt på at se resultatet

Når de to uger er gået, så skal Katrine Fuglsang tjekke sin aktivitetslog på Facebook. Den viser alt, hvad man har lavet, og den skal være hendes bevis for, at hun ikke har snydt.

- Men det har jeg ikke, for jeg er et konkurrencemenneske, og jeg bliver virkelig stædig med sådan noget her. Det skal kunne lade sig gøre, slår hun fast.

Hun er dog stadig spændt på at se sin aktivitetslog, for hun har især opdaget, hvor mange apps, som man kan logge ind på via Facebook.

- Så har jeg ladet være med at bruge dem, når jeg har opdaget det. For det her skal lykkes, siger hun. 

Tema

Kan vi undvære Facebook?


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Livsstil.