Trine må undvære Facebook: Jeg er positivt overrasket

Da 40-årige Trine Jakobsen i går slettede sin Facebook-app kom hun hurtigt til at savne den, men allerede i dag har hun det bedre.

Hun nåede at poste på Instagram, at hun savnede sin Facebook-profil, men allerede i dag er det bedre.

Trine Jakobsen er deltager i vores Facebook-eksperiment, hvor fire midt- og vestjyder og TV MIDTVEST skal holde sig fra Facebook i to uger. Det sker, fordi vi vil undersøge, hvor afhængige vi er blevet af at få vores nyheder fra det sociale medie.

- I dag har det ikke været slemt, men jeg har også haft travlt. Men lur mig, om det ikke bliver slemt om et par timer, hvor jeg virkelig har tid til det. Det er der, jeg normalt tjekker, hvad der rører sig. Men i dag har jeg ikke savnet Facebook, og det er jeg positivt overrasket over, forklarer den 40-årige direktør.

Manglen på Facebook har dog gjort, at hun har ændret sin adfærd en smule.

- Normalt får jeg nyheder fra de landsdækkende nyhedssider, mens jeg får de lokale som TV MIDTVEST og Dagbladet igennem Facebook, hvor jeg synes, I er gode til at poste. Men i dag har jeg besøgt begge sider flere gange fra computeren, fortæller Trine Jakobsen.

Savnede Facebook

I går aftes kom hun dog til at poste på det sociale medie Instagram, at hun savnede Facebook.

- Jeg undrede mig over, om jeg virkelig skulle være hende på 40, der havde abstinenser efter Facebook. I dag er jeg glad for, at jeg har det nemmere med det. Måske har jeg allerede glemt det lidt, siger hun.

Trine Jakobsen tænker, at hun nok kommer til at gå glip af noget, men hun tror ikke, at det bliver de vigtigste nyheder.

- Det bliver forhåbentligt ikke noget stort, for det skal jeg nok finde ud af på en anden måde, forklarer hun. 

Tema

Kan vi undvære Facebook?


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.