Michael tager udfordringen op og forlader Facebook

Endnu en deltager har meldt sig til TV MIDTVESTs Facebook-eksperiment. Du kan også være med.

TV MIDTVEST og fire Facebook-brugere er hoppet af Facebook i to uger, for at undersøge, hvor afhængige vi er af at få vores nyheder fra det sociale medie.

Samtidigt har vi inviteret jer alle sammen til at være med, og en af jer har valgt at tage udfordringen op.

VIL DU VÆRE MED?

26-årige Michael Morthensen fra Tim har kontaktet TV MIDTVEST og fortalt, at han gerne vil forsøge. Faktisk hoppede han allerede af fra i morges.

- Jeg bruger det egentligt hver dag, men det er mest for at kigge på nyheder. Bruger ikke meget tid på at skrive med en masse, forklarer han.

Han er derfor optimistisk overfor forsøget.

- Jeg tror ikke, at det bliver et stort problem. Jeg bruger det, men det er et forsøg værd at undvære det i to uger, og derfor har jeg allerede forsøgt ikke at logge på Facebook i dag, og det er gået meget fint, fortæller Michael Morthensen.

Skønt at prøve

Michael Morthensen går hjemme. Samtidigt er han næstformand i Bredbåndsforeningen VestjyllandS.net. Han er ikke bange for, at han kommer til at kede sig uden Facebook.

- Jeg synes, det lyder skønt at være lidt af Facebook. Selvom jeg går hjemme, så er jeg også ude ved andre for at hjælpe, så regner ikke med at skulle stirre ud i luften, forklarer han.

Han regner med at følge med ved at se fjernsyn og bruge TV 2, TV MIDTVEST og Dagbladets hjemmesider.

- Det bliver ikke nemt at undvære Facebook, men jeg kan godt, slår han fast.

Tema

Kan vi undvære Facebook?