Julekalenderen: Låge nummer 4

Hvad spiser du juleaften? Bag dagens låge i TV MIDTVESTs julekalender gemmer der sig et af årets mest spiselige øjeblikke.

- TARTELETTER!

30-årige Thomas Birkedal fra Fousing ved Struer blev hele Midt- og Vestjyllands darling, da han i maj udgav sin hyldestsang om tarteletter på Facebook. Opslaget gik hurtigt viralt, både på Thomas' private side og flere andre steder, herunder TV MIDTVESTs side, hvor mere end 1500 personer valgte at like den glade tarteletsang, som du kan høre øverst her i artiklen.

Det er dog ikke tarteletter som står på bordet hos Thomas juleaften. Det fortæller han i et nyt juleinterview med TV MIDTVEST.

- Nej det skal vi ikke have. Vi plejer at få kalkun, for min mor kan ikke lide and, så det har altid fået, fortæller han med et grin.

Thomas Birkedal lavede efterfølgende den svære to'er, der oplagt kom til at handle om icebergsalat.

Stadig en berømthed

Selvom der er gået et halvt år, siden Thomas slog igennem med sin tarteletsang, så er berømmelsen ikke stilnet af. Han bliver stadig genkendt på gaden af fremmede mennesker.

- De skal lige have et billede. De siger for det meste, at det er til børnene, men det tror jeg ikke rigtigt på længere. De vil gerne have en selfie og en snak, hvor de fortæller, at de har grinet af min video. Det er hyggeligt nok og ikke noget der nager mig, forklarer han.

Thomas Birkedal er forsat med at lave sine videoer, men ifølge ham selv, så får han ikke lavet så mange længere, som han godt kunne tænke sig. Det vælter til gengæld ind med tilbud.

- Det er alt fra reklamefilm til X-factor. Det sidste sagde jeg pænt nej tak til, siger han.

Hvis du går og håber på, at Thomas laver en julesang her til lysenes tid, så må han skuffe dig. Han har lavet en julesang i samarbejde med Maskinbladet, men mere bliver det altså ikke til i år.

- Så kommer der ikke mere. Det kan jeg roligt love, fortæller han.

Du kan se hans samarbejde med Maskinbladet herunder: