Vigtigt men udfordrende spor i knivsag

Politiet ved måske, hvor kniven er, fra stor den store knivstikkersag fra Ikast. Men det bliver som at finde en nål i en høstak.

Politiet har fået oplysninger om, at en kniv skulle befinde sig i en container ved Ikast Hallen. Kniven er formentlig blevet anvendt, da fire personer natten til søndag trængte ind i en lejlighed i Ikast og angreb 3 personer med kniv.

Bevogter containereDer er dog flere udfordringer for politiet i sagen.I weekenden har der stået mange containere ved Ikast Hallen i forbindelse med en fodbold-turnering. Derfor er mange af disse containere allerede blevet kørt bort og tømt, oplyser politikommissær Henning Præstegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Natten til i dag har folk fra Beredskabsstyrelsen bevogtet de resterende containere ved Ikast Hallen, så vi ikke risikerer at også disse bliver kørt bort og tømt, inden vi får dem undersøgt for, om kniven skulle befinde sig i én af disse, siger Henning Præstegaard.

Beredskabsstyrelsen skal hjælpe

Når containeren senere skal undersøges, vil det formentlig blive Beredskabsstyrelsen, der kommer til at stå for den del, fortæller Henning Præstegaard.

- Man ved aldrig hvad man finder i en sådan, og det kræver specielt udstyr at gennemsøge en container, slutter politikommissæren.

Poltiet har endnu ikke afhørt alle de forurettede i sagen. En person er varetægtsfængslet i sagen.

Seneste opdatering:

Poltiet vurderer, at kniven ikke er i de to containere og har derfor ophævet bevogtningen.