Væbnet bankrøveri Nr. Snede

Torsdag formiddag har det været væbnet røveri i Jyske Bank i Nr. Snede.

Torsdag formiddag lød alarmen fra Jyske Bank i Nr. Snede. To mænd fik personalet til at udlevere et endnu ukendt pengebeløb ved at true med et oversavet jagtgevær og en pistol. Gerningsmændene havde begge hvide malerdragter, sorte handsker og elefanthuer på. Begge røvere talte gebrokken engelsk til hinanden og bankpersonalet. Røveriet tog kun tre minutter, og røverne flygtede fra stedet i en går Seat Altea og kørte i retningen af Herning.

Flugtbil brændt af

Kort efter røveriet lykkedes det formentlig politiet at finde flugtbilen ved Rørbæk Sø. Der var sat ild til bilen, der nu er total udbrændt. Politiet formoder, at det er gerningsmændene, der har sat ild til bilen, og politiet arbejder også ud fra den teori, at der har stået en anden flugtbil på stedet.

Rystet bankpersonale

Politiet er nu i gang med efterforskningen og afhører bankpersonale og vidner til røveriet. Desuden bliver der også lavet tekniske undersøgelser i både banken og ved den udbrændte bil.- Bankpersonalet er rimelig rystet efter røveriet, og de er alle blevet tilbudt psykologhjælp, fortæller Søren Ravn fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet har kun få spor efter røverne og har blandt andet sat en helikopter ind i eftersøgningen.