To ulve overrasker hundelufter i Ikast

Hundelufter fik ubehagelig overraskelse torsdag aften

En hundelufter fra Ikast fik sig noget af en overraskelse, da han torsdag aften gik tur med sin hund Samo.Det skriver Herning Folkeblad fredag.

I april blev en haltende ulv flere gange fanget på vildtkamera imellem Ulfborg og Vind: En ulvefamilie er på det seneste flere gange blevet set i den vestjyske ulvezone.

Til avisen fortæller advokat Albert Kusk fra Ikast, at han befandt sig i den sydlige del af byen, da han løb på de to ulve. Det var sent torsdag aften, men Albert Kusk er ikke i tvivl om, at det var to ulve, han mødte. 

- Der var både måneskin, og gadelyset var også tændt, da jeg pludselig så to ulve passere foran mig. De var vel blot ti meter borte. Jeg er ganske sikker på, at det var ulve, siger Albert Kusk til Herning Folkeblad og fortæller, at mødet med de to ulve skræmte ham ganske meget.

Det var i området her i det sydlige Ikast, at Albert Kusk mener, han torsdag mødte to ulve. 

- Jeg blev bange. Faktisk tog jeg hunden op i favnen og ringede hjem til konen for at fortælle om mit dramatiske møde, lyder det fra ikastboen, der blev så overrasket over mødet, at han aldrig nåede at få mobilen frem for at fotografere.

Det var her på Birkelyst i det sydvestlige Ikast, at Albert Kusk stødte på, hvad han er sikker på, er to ulve. 
Det var her på Birkelyst i det sydvestlige Ikast, at Albert Kusk stødte på, hvad han er sikker på, er to ulve. 
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Natur.