Uheld spærrede motorvej i begge retninger - 100 meter autoværn er revet op

Det forventes først, at strækningen kan genåbnes helt omkring middag.

Opdatering

Opdateret klokken 11.50 med informationen om, at ulykkesstedet nu kan passeres i nødsporet i nordgående retning, mens der er åbnet ét spor i sydgående retning.

  Midtjyske Motorvej mellem Arnborg og Brande N har hele formiddagen været spærret i begge retninger efter et trafikuheld.

  Tirsdag kl. 11.50 er der åbnet ét spor i sydgående retning, mens ulykkesstedet kan passeres i nødsporet i nordgående retning. 

  Ulykken skete, da venstre fordæk på en lastbil, der kørte i sydgående retning, sprang. 

  Det oplyser indsatsleder Henrik Dam Sørensen fra Midtjysk Brand og Redning. 

  - I samme øjeblik var en personbil ved at overhale lastbilen, der automatisk begynder at trække mod venstre. Det ender faktisk med, at både personbil og det forreste af lastbilen bliver presset igennem autoværnet, fortæller Henrik Dam Sørensen. 

  Et stort oprydningsarbejde

  Ifølge indsatslederen er der ikke sket alvorlig personskade ved uheldet, men 100 meter autoværn er revet op. 

  - Der venter et kæmpe oprydningsarbejde, og vi har haft spærret motorvejen i nordgående retning fuldstændig, fordi vi blev nødt til at trække lastbilen over i sporet, siger indsatslederen. 

  Kl. 09.00 var der 13 kilometer kø i nordgående retning, og bilister opfordredes til at finde alternative ruter. 

  - Der går i hvert fald et par timer, før vi er klar til at åbne for trafikken igen, og der bliver det med nedsat hastighed på grund af det manglende autoværn, fortalte Henrik Dam Sørensen tirsdag morgen.


  Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.