Udvist mand fængslet efter vold og trusler: - Jeg dræber dig og brækker din nakke

En beboer på Kærshovedgård er efter flere trusler og slag med en svensknøgle anholdt og varetægtsfængslet. I alt er han sigtet for syv forhold.

En 38-årig iransk mand, der bor på Udrejsecenter Kærshovedgård sydøst for Ikast, er søndag blevet varetægtsfængslet. Det oplyser senioranklager Lene Nørup Thiel fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

Manden er siden den 20. februar blevet sigtet for syv forhold. Lørdag flød bægeret over for politi og personale, så han blev anholdt og er søndag blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Herning.

Voldsom anholdelse

Lørdagens eskapader sluttede med, at manden kastede en tallerken efter personalet. Inden da havde han truet en ansat og ifølge anklageskriftet sagt på engelsk:

- Jeg dræber dig og brækker din nakke.

Derfor blev politiet tilkaldt, og efter en del tumult med manden fik betjentene ham anholdt.

Syv sigtelser: Trusler og vold

I alt er manden sigtet for syv overtrædelser af straffeloven. Blandt andet har han truet nogle ambulancefolk i København i forbindelse med, at de skulle hjælpe mandens mor. Han sagde til dem, at han ville skære halsen over på dem. Derudover har han - ifølge sigtelsen - også slået en anden beboer på Kærshovedgård med en svensknøgle. 

Ifølge Lene Nørup Thiel har manden tidligere taget stoffer. Han kan altså have været påvirket i forbindelse med sine ugerninger. Han er på udrejsecentret, fordi han har fået en udvisningsdom.

Manden nægter sig skyldig, men er blevet varetægtsfængslet frem til den 3. maj.