Udlænding på Kærshovedgård udvist af Danmark efter knivstikkeri

Beboer på udrejsecenteret blev stukket i ansigtet og i halsen af anden beboer, der nu er idømt fængselsstraf og udvisning for femte gang.

En beboer på Udrejsecenter Kærshovedgård er fredag blevet dømt for farlig vold mod en anden beboer på centeret.

Retten i Herning har idømt den 25-årige gerningsmand et års fængsel. Han har dog straks anket dommen til Vestre Landsret.

- Jeg ville gerne have ham straffet med et års fængsel, så jeg er godt tilfreds, siger Midt- og Vestjyllands politianklager Iben Ernst Bøttker til TV MIDTVEST.

- Jeg er også tilfreds med udvisningen.

Udvist af Danmark for femte gang

Den 25-årige mand er oveni fængselsstraffen blevet udvist af Danmark for femte gang. Det er dog planen, at han skal tilbage på Kærshovedgård, når straffen er afsonet, fordi han ikke kan blive sendt tilbage til sit hjemland.

Iben Ernst Bøttker fortæller, at den overfaldte beboer på Kærshovedgård igen er tilbage på udrejsecenteret. Beboeren fik under overfaldet adskillige snitsår af en hobbykniv i ansigtet og på halsen. Arene var ifølge anklageren tydelige at se i retten i Herning i dag.

Udover knivstikkeriet har den 25-årige mand også truet en kvindelig betjent i arresten ved blandt andet at ønske hende død og føre hånden henover struben.

Midt- og Vestjyllands politi kan ikke oplyse årsagen til, at gerningsmanden ikke kan sendes ud af landet.

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.