Tre tyveknægte anholdt ved Bording

Efter en mindre biljagt stoppede en patrulje i nat tre tyveknægte i nærheden af flugtskydebanen ved Bording.

En patrulje var tilfældigvis i området, da betjentene fik mistanke til en bil, som kørte rundt i området omkring flugtskydebanen ved Bording.
Tyveknægtene opdagede patruljebilen og stak af fra stedet, men efter en kort jagt blev de standset på Søbjergvej, og de tre personer i bilen blev anholdt.

- Klokken 04.02 gik alarmen på flugtskydebanen på Ruskjærvej ved Bording. Tilfældigvis var en patrulje lige i nærheden, og de fik hurtigt mistanke til en bil, som kørte væk fra stedet. De satte efter den, og kort tid efter fangede de køretøjet, hvori der sad tre mænd, siger Henning Præstegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Gamle kendinge
De tre mænd i køretøjet havde ikke stjålet noget fra skydebanen, men da først politiet fandt ud af, hvem de var, viste de sig at være kendt af politiet i forvejen.
I bilen sad en 47-årig mand fra Billund og hans 18-årige søn fra Engesvang. Den sidste i bilen var en 22-årig mand, som ikke har nogen fast bopæl.

- Far og søn kender vi fra tidligere. Vi har flere forhold på dem i forvejen, blandt andet tyveri i villa og tyveri af benzin, og netop på grund af disse forhold har anklagemyndigheden vurderet, at der er grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør senere onsdag, siger Henning Præstegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Den tredje og sidste mand er ligeledes kendt af politiet, men de forhold han er mistænkt for, er for usikre til at politiet kan fremstille ham i grundlovsforhør. 

Far og søn er blevet fængslet i foreløbigt 14 dage, mens sagen efterforskes. 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.