Træneren stopper i HC Midtjylland

Klubben har afbrudt samarbejdet med cheftræner Thomas Brandt Nyegaard. Ny chef bliver Søren Baadsgaard.

HC Midtjylland, der spiller i håndboldens 1. division, har med øjeblikkelig virkning stoppet samarbejdet med cheftræner Thomas Brandt Nyegaard. Selv om samarbejdet skulle være fortsat sæsonen ud, vil sportschef Peter Andersen ikke kalde det en fyring.

- Thomas har udført det arbejde, han blev ansat til. At resultaterne ikke har været gode, og at vi ikke har opfyldt vores målsætninger, er ikke hans ansvar alene, siger han til TV/MIDT-VEST. Thomas Brandt Nyegaard siger selv, at han er indforstået med beslutningen.

Ny træner bliver Søren Baadsgaard, der tidligere har sikret klubben oprykning til håndboldligaen som cheftræner, og som i denne sæson har fungeret som assistent for Thomas Brandt Nyegaard.

Vil tilbage i håndboldligaen

Ambitionen om at vende tilbage til landets bedste række efter næste sæson er baggrunden for, at klubben vælger at skifte ud på trænerposten midt i sæsonen. Den nye træner glæder sig til samarbejdet.

- Jeg er helt klar til en ny tørn for igen at sikre oprykning til håndboldligaen. Det er et rigtig spændende projekt, der er gang i, og samtidig har jeg mulighed for at følge udviklingen af den store talentmasse, der både er i moderklubben og i samarbejdsklubben, udtaler Søren Baadsgaard i en pressemeddelelse.

Søren Baadsgaard får fra næste sæson den nuværende Skjern-spiller Kristian Gjessing som spillende assistenttræner.