Tøjfirmadirektør får erhvervslederpris

Den Midtjyske Erhvervslederpris 2013 går til administrerende direktør René Møller fra United Textile Group i Ikast.

Fredag modtog René Møller, der er direktør i tøjfirmaet United Textile Group, Årets Midtjyske Erhvervslederpris fra Nordea. Han får prisen, fordi han konstant har kundernes interesser for øje og forstår at tilpasse sig deres krav og ønsker.

Ifølge Nordeas områdedirektør i det vestlige Jylland Hans Henrik Okstrøm er valget faldet på René Møller, fordi han har opbygget en forretningsånd, der bygger på en række grundlæggende værdier som troværdighed, ærlighed og fleksibilitet.

- Trods generel økonomisk krise og vanskelige tider i branchen har United Textile Group formået at opnå gode resultater med stigende omsætning og indtjening de seneste år, siger Hans Henrik Okstrøm.

Prisen består af et kunstværk af en lokal kunstner og tyve tusinde kroner, der deles ligeligt mellem direktøren og hans medarbejdere.

United Textile Group designer og fremstiller dametøj til retailere, internet og postordre kunder i Europa og USA. Virksomheden har over 1.400 ansatte på verdensplan, hvoraf 40 af dem arbejder i Ikast.