Thomasberg garanterer: Vi bliver helt sikkert stærkere

Med fire uger til superligastart er FC Midtjyllands cheftræner ikke i tvivl om, at han får en bedre trup end den, som han gjorde til danske mestre.

1:26
Foto: Dan Sørensen, TV MIDTVEST

FC Midtjylland går ind til den nye sæson med en drøm om at genvinde guldet i Superligaen og en drøm om at kvalificere sig til Champions League. Og skal de drømme gå i opfyldelse, skal der forstærkninger til. Det kommer der også. 

- Vi er en ambitiøs klub, og selvfølgelig kigger vi på spillere. Der kommer til at ske noget denne sommer. Vi kommer til at stå med en stærkere trup. Det er jeg slet ikke i tvivl om. 

Ordene er cheftræner Thomas Thomasbergs. Sagt efter, at jagten fredag på træningsbanerne i Ikast gik ind på at indfri de store ambitioner og drømme. Nøjagtigt fire uger før FC Midtjylland tager hul på den nye superligasæson med en udekamp i Aarhus. 

Skal hente Olsson-erstatning

I princippet er FC Midtjylland på udkig efter forstærkninger til alle kæder. Men især midtbanen er en nøgleposition for Thomas Thomasberg. 

Efter afgangen af Armin Gigovic og tabet af den sygdomsramte svensker, Kristoffer Olsson, er midtbanen et sted, hvor cheftræneren ønsker sig ekstra muligheder. 

- Det er ingen hemmelighed, at midtbanen er et fokusområde for os. Den centrale midtbaneposition er helt klart et sted, hvor vi skal forstærke os. Det kan der ikke herske tvivl om, understreger Thomas Thomasberg. 

Nøglespillere skal blive

I udgangspunktet er der ingen nøglespillere, der får lov til at forlade FC Midtjylland i dette transfervindue. Det er intentionen, at de bærende og vigtigste spillere skal blive i klubben og være med til at gøre holdet endnu bedre i den nye sæson. 

- Vi skal have en bedre og bredere trup, fordi der venter mange kampe. Der er ingen spillere, der er blevet lovet, at de kan skifte. 

- For vores bedste og dygtigste spillere, de bliver her. Og så skal de suppleres med flere nye spillere, der kan forstærke os her og nu. Nu har vi prøvet af vinde mesterskabet i år, og det giver appetit på mere. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at vinde guld igen, siger Thomas Thomasberg.