Tæt på fuldt hus til årets første superliga-brag i Herning

FC Midtjyllands cheftræner håber, at der bliver gang i den på lægterne til forårets første hjemmekamp i Superligaen.

Med få timer til kampstart på årets første hjemmekamp for ulvene er der stadigvæk nogle få tusinde billetter tilbage. FCM tager imod de forsvarende danske mestre FCK kl. 16.00 søndag, og cheftræner Jess Thorup håber på 12. mand fra tilskuerpladserne.  

quoteDer var en fantastisk opbakning i Horsens i sidste runde, og det håber vi, at vi kan overføre til vores hjemmebane

Jess Thorup, Cheftræner, FC Midtjylland

- Vi glæder os enormt meget til at komme i gang på vores hjemmebane. Sidste år var fansene med til at gøre MCH Arena til et fort, og støtten fra vores fans på hjemmebane bliver mindst lige så vigtig i dette forår, og vi håber på en god start søndag mod FC København, siger cheftræner Jess Thorup på klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland lagde sikkert fra land i første runde mod, hvor gæsterne vandt en 2-0-sejr over hjemmeholdet Horsens. 

Gæsterne i dagens kamp, FC København, fik også en god start med 5-1 i Parken over Randers FC. Torsdag fik FCK'erene dog lidt af en fodbold lektion på hjemmebane, hvor overmagten vidste sig for stor. Selv om Københavnerne kom foran i Europa League-opgøret mod Atletico Madrid endte Ståle Solbakken tropper med et 1-4 nederlag.  

Et stykke fra en topkamp

FC København ligger i øjeblikket på 4. pladsen i Superligaen, hvor FC Midtjylland og Brøndby er stukket af i toppen tæt forfulgt af FC Nordsjælland. Med hele 18 point op til FC Midtjylland på førstepladsen, kan eftermiddagens kamp måske ikke betegnes som et topbrag.

Sidst de to hold mødtes i Superligaen tabte FC Midtjylland. Holdet tabte 4-3 til FCK i Parken den 10. september. Til den kamp havde cheftræner Jess Thorup skiftet system og begyndte at spille med en tre-backkæde. Siden har ulvene ikke tabt en kamp i Alka Superligaen. 

Hjemmeholdet har Tim Sparv tilbage i truppen efter en karantæne i kampen mod Horsens, mens Rilwan Hassan er ikke blevet klar til kampen.

Jess Thorup håber, de sidste billetter også bliver solgt, så hjemmebanefordelen for alvor kommer midtjyderne til gode. 

- Der var en fantastisk opbakning i Horsens i sidste runde, og det håber vi, at vi kan overføre til vores hjemmebane, siger Jess Thorup.


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.