Støjberg: Jeg er ikke stolt af situationen

Integrationsminister Inger Støjberg er ikke glad for det forløb, de ansatte ved fængslet Kærshovedgård har været udsat for.

01:00

Inger Støjberg er ikke stolt over, at hun meldte så konkret ud til et pressemøde for tre uger siden.

Inger Støjberg er ikke stolt over, at hun meldte så konkret ud til et pressemøde for tre uger siden. Foto: Arkivfoto TV MIDTVEST

1 af 2

Inger Støjberg var ganske sikker i sin sag på et pressemøde for knap tre uger siden. Fængslet Kærshovedgård skulle omdannes til asylcenter - og det med virkning fra i dag d. 1. december. 

Men siden har personalet på Kærshovedgård ikke hørt noget som helst - heller ikke om, hvad der skal ske med dem. En farce kalder stedet det selv - og det forstår Inger Støjberg godt. 

- Jeg kan godt sige, jeg er hverken stolt eller tilfreds med den her situation. Det er uheldigt, og jeg kan godt forstå, at der er en stor frustration, siger integrationsministeren i dag til TV MIDTVEST. 

- Vi skylder noget i forhold til at informere personalet ordentligt nu. Inger Støjberg, integrationsminister (V). 

Personalet i fængslet Kærshovedgård ved stadig ikke, om deres arbejdsplads skal omdannes til et asylcenter - og altså heller ikke, om de har et job fremover. Integrationsministeren medgiver da også, at de i fremtiden skal have bedre besked. 

- Jeg tør ikke sætte nøjagtig tidshorisont på efter det pressemøde, hvor jeg jo var meget præcis - og måske ikke skulle have været så præcis. Så i dag vil jeg ikke sætte en dato på, siger Inger Støjberg.