Smed molotov-cocktail efter politibil

32-årig fængslet for grov vold og vold mod embedsmand i funktion.

En 32-årig mand fra Hampen blev torsdag formiddag anholdt for grov vold - og for at smide en molotov-cocktail efter landbetjentens bil.

De voldsomme begivenheder fandt sted ud for Hampen Smede- og Maskinforretning. Politiet kom ind i sagen, da den 32-årige selv ringede og fortalte, at han var blevet overfaldet. Landbetjenten fra Nr. Snede blev sendt til stedet, men det viste sig - ifølge vagtchef Peter Christensen - at sagen ikke var helt så enkel.

De ansatte på smeden kunne fortælle, at det var den 32-årige, der havde overfaldet dem. Og mens landbetjenten afhørte ofrene, smed den 32-årige en molotov-cocktail - altså en flaske med benzin - efter hans bil.

Flasken ramte det ene hjul, men der skete ikke den store skade på bilen.

Vold mod embedsmand

Den 32-årige er nu sigtet for grov vold og vold mod embedsmand i funktion - han blev torsdag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør og fængslet til den 11. oktober.

Ejeren af smedeforretningen fortæller til TV/MIDT-VEST, at den 32-årige er nabo til smeden - og at han gennem et stykke tid har chikaneret beboerne i området. Den ene af de ansatte i smeden brækkede en hånd, da den 32-årige slog ham med en skovl, fortæller ejeren. 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien 112.