Slip for julegaveræs med ny app

To venner har udviklet en app, som holder fuldstændigt styr på julegaveindkøb.

To familiefædre fra Ikast er så trætte af besværet med julegaveindkøb og koordinering, at de har taget sagen i egen hånd. De har udviklet en app, der skal gøre julegaveræset lettere.

Ideen opstod som en løsning på de to herres frustrationer over ønskesedler og koordinering af gaveindkøb.

- Hvad er der købt til børnene? Er der nogen, der har købt det her? Og hvor kan jeg købe det her henne?

- Og det blev jo større, og jo flere børn - jo mere blev man ringet op, fortæller grafiker og medudvikler af appen, Paw Poulsen fra Ikast.

Digital ønskeseddel

I den nye app, Wish Note, laver man en digital ønskeseddel i stedet for en papirudgave. 

- Man indtaster sine ønsker, og så connecter man med dem, som man deler ønskeseddel med, og de kan så gå ind og se på ens ønskeseddel og markere, at den her vil de gerne købe, og så reserverer man, fortæller designingeniør og app-udvikler Per Christiansen.

Den digitale ønskeseddel er 14 dage gammel, og indtil nu har 700 brugere tilmeldt sig.

- Det har da været mega fedt, at man har udviklet en app, som forhåbentlig gør gavn hos andre familien end os selv, siger Paw Poulsen. 

To familiefædre fra Ikast er så trætte af gavekoordinering og ønskesedler, at de har opfundet en app, der skal gøre det nemmere at købe gaver.

To år under vejs

Netop at hjælpe familier med samme problem har hele tiden været motivationen for de to venner, der har brugt to år og 2.000 kr pr. år på at udvikle appen. 

- Den helt store drøm er selvfølgelig, at det bliver en succes, og at vi kan se, at den er gavnlig for andre familier, Paw Poulsen. 

Appen giver den sidegevinst, at den hjælper med at holde styr på, at ingen får flere gaver af samme slags. 

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Forbrug.