Sidste chance for FCM Håndbold

FC Midtjylland var tæt på at lukke sin håndboldafdeling - nu får hunulvene en sidste chance med egen direktør og bestyrelse.

Håndbolden har fået en ny chance i FC Midtjylland - men koncern-ledelsen sender også et klart budskab til den nye direktør og bestyrelse, der er blevet valgt til at rette op på økonomien i FCM Håndbold.

- Vi kan simpelthen ikke acceptere at pengene bliver ved med at fosse ud af kassen, siger formanden for FCM Holding, Johnny Rune.

Rune bekræfter, at FCM-ledelsen var tæt på at lukke håndboldafdelingen - men det endte altså med en ny chance, da klubben i fredags præsenterede en ny struktur for håndbolden.

- Jeg tror i grunden, at alle er klar over, at det er sidste chance. Men jeg tror også på, at det her kan lade sig gøre. Det er jeg slet ikke i tvivl om, siger FCM-formanden.

Drives af ildsjæle

Den nye direktør i FCM Håndbold, Torben Kølbæk, erkender, at han er ude på en vind-eller-forsvind-opgave, men han tror på, at det lykkes. Og han betragter det som en stor fordel, at håndbolden nu får sin egen bestyrelse, så den ikke bare bliver opfattet som en slags vedhæng til fodbolden.

 - Idrætsvirksomheder skal drives af ildsjæle for at skaffe resultater, siger Torben Kølbæk.

Formanden for FCM Holding, Johnny Rune forklarer her, hvorfor håndbolden fortsætter i FC Midtjylland

03:56 Luk video

 

 Den nye direktør i FCM Håndbold, Torben Kølbæk, mener, at det er en klar fordel, at håndbolden nu får sin egen ledelse og bestyrelse i FCM:

02:51 Luk video